Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@23:00:26 GMT

سریال زندگی شهید هسته‌ای رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۶۴۴۵۴

سریال زندگی شهید هسته‌ای رونمایی شد

مجموعه تلویزیونی "صبح آخرین روز" که روایتی از زندگی دانشمند هسته‌ای شهید مجید شهریاری است، امروز در معاونت امور استان‌های رسانه ملی رونمایی شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌  مجموعه تلویزیونی «صبح آخرین روز» که روایتی از زندگی دانشمند هسته‌ای شهید مجید شهریاری است، امروز در معاونت امور استان‌های رسانه ملی رونمایی شد؛ شهیدی که در دستیابی ایران به فناوری غنی‌سازی 20 درصدی اورانیوم نقش بسیار پررنگی ایفا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید عباس فاطمی، رئیس سیمای مرکز استان‌های صداوسیما در این مراسم که با حضور خانم بهجت قاسمی، همسر شهید شهریاری برگزار شد، تأکید کرد: در این سریال از زمان تولد تا شهادت و همه اتفاقات زندگی شهید شهریاری به نمایش در آمده است. ملت ما همیشه قدرشناس خدمتگزاران و شهدای خود است. شهریاری‌ها، احمدی روشن‌ها و فخری‌زاده‌ها همه از همین خدمتگزاران بودند، اقتدار و پایداری این روزهای ما به دلیل فداکاری همین شهدای عزیز است.

بهجت قاسمی، همسر شهید هسته‌ای مجید شهریاری اظهار کرد: از رسانه ملی تشکر می‌کنم که چنین اثر فاخری را تولید کرد. ان‌شاءالله با این نوع کارها بتوانیم فضای فرهنگی را گسترش بدهیم، زیرا هر چقدر هم که حرف زده شود، به‌اندازه چنین کارهایی نمی‌تواند اثرگذار باشد. امیدوارم این اثر بهترین پاداشش را از مردم که همان اقبال عمومی است، بگیرد.

در بخش دیگری از این مراسم، سپیده خداوردی، بازیگر نقش همسر شهید شهریاری با تشکر از رسانه ملی بابت تولید این اثر گفت: حس می‌کنم که شهید بزرگوار شهریاری در تمام ساعات و لحظات تولید این اثر در کنار ما بودند. من تلاش کردم در این اثر نقش دکتر قاسمی را به‌عنوان همسری عاشق، متدین و نمونه یک زن شرقی اصیل ایفا کنم.

علمی‌فر، تهیه‌کننده سریال صبح آخرین روز هم گفت: به‌عنوان فرزند کوچک استان زنجان تشکر می‌کنم از همراهی بی‌بدیل خانواده شهید شهریاری؛ به‌خصوص مادر و همسر شهید که اگر همراهی این عزیزان نبود، حتی نطفه این کار هم بسته نمی‌شد، چه برسد به اینکه امروز به این مرحله برسیم.

در ادامه این مراسم، تبریزی، کارگردان این اثر هم گفت: برای کارنامه هنری من توفیقی بود که این اثر را ساختم. من خودم را از خانواده شهید شهریاری می‌دانم، چون از پوست و گوشت و خانواده آن‌ها هستم، چراکه در این مدت رابطه بسیار نزدیکی با آن‌ها داشتم.

در پایان این مراسم، مادر و همسر شهید هسته‌ای مجید شهریاری از پوستر یادبود شهید مجید شهریاری و سریال "صبح آخرین روز" به‌طور هم‌زمان در تهران و زنجان رونمایی کردند.

سریال "صبح آخرین روز" در 30 قسمت 45 دقیقه‌ای به روایت ابعاد زندگی دانشمند هسته‌ای شهید مجید شهریاری می‌پردازد که رژیم صهیونیستی با همکاری منافقین او را در سال 1389 ترور کرد.

صداوسیمای مرکز زنجان با همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، سازمان انرژی اتمی و استانداری زنجان این اثر را تولید کرده است.

این سریال تلویزیونی از روز شنبه 25 اردیبهشت‌ماه هر شب ساعت 21:30 از شبکه دو سیما پخش می‌شود. 

آرزوهایی که در برنامه‌های رمضانی تلویزیون برآورده می‌شود! + فیلمنظرسنجی صدا و سیما زنگ خطر را برای تلویزیون نواخت/ همزمانی کاهش بیننده با عدم توجه به ذائقه مخاطبسریال‌های جدید تلویزیون/ کمدی‌ها به آنتن پس از ماه رمضان رسید+ فیلم

انتهای پیام/
 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سریال رسانه ملی تلویزیون سریال رسانه ملی تلویزیون شهید مجید شهریاری صبح آخرین روز شهید شهریاری همسر شهید رسانه ملی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۴۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، کتاب «اُمّ علاء»؛ روایت زندگی اُمُّ­الشهداء فخرالسادات طباطبایی اثر سمیه خردمند، روایت زنی است که هفت نفر از اعضای خانواده­اش به شهادت رسیدند. زنی که هجده فرزندش را در خانه‌­ای شصت­‌متری و وقفی بزرگ کرد.

خانه‌­ای که هر وقت پنجره­‌اش را باز می‌­کرد؛ چشمانش به گنبد مطهر حرم حضرت علی علیه­‌السلام گره می­‌خورد و نسیم رأفت جناب ابوتراب وارد خانه و زندگی­شان می‌­شد.

فخرالسلادات یا همان «اُمّ علا»، مادر چهار شهید، همسر شهید، خواهر شهید و مادر همسر شهید است. پدر و مادر فخرالسادات در جوانی به بهانه­ تعلیم در حوزه­ علمیه‌ نجف، از تبریز به نجف اشرف هجرت می‌کنند و همان­جا ماندگار می‌شوند.

فخرالسادات در نجف به دنیا می‌­آید و در سن سیزده سالگی با آیت‌­الله سید حسن قبانچی که یکی از شاگردان ممتاز پدرش سید محمد جواد طباطبایی تبریزی بود ازدواج می‌­کند. آن­ها در خانه وقفی کوچکی در جوار حرم امیرالمؤمنین علیه‌­السلام زندگی­شان را با عشق آغاز می­‌کنند و حاصل این ازدواج می‌­شود هجده فرزند، نه پسر و نه دخترکه در دوران خفقانی که رژیم بعثی صدام در عراق ایجاد کرد، آن­ها را به سمت دروس حوزوی سوق داد. تعدادی از فرزندانش شاگرد آیت­ الله صدر بودند و دخترانش در مکتب بنت­‌الهدی صدر درس می­‌خواندند.

در دوران نخست وزیری حسن البکر پسرش عزّالدین و برادرش عمادالدین که هر دو از شاگردان نخبهی آیت ­الله صدر بودند دستگیر و روانهی زندان شدند. حسن البکر که از خود اختیاری نداشت، با نظر صدام اعدام این دو روحانی بزرگوار را صادر کرد. این برای اولین ­بار بود که در نجف خون روحانیت ریخته می‌شد. چند روز قبل از اعدام، ام علاء با پسر و برادرش ملاقات می­‌کند و به آنها وعدهی بهشت و دیدار با امام حسین (ع) را می­دهد.

بعد از شهادت سه فرزندش، ام علاء همراه همسرش ابو علاء به دستور صدام روانه­ زندان شد. به دلیل فعالیت‌­های سیاسی دیگر پسرانش در ایران علیه رژیم صدام، این زن و شوهر مبارز و صبور یک سال­ ونیم در زندان حزب بعث به سر می‌بردند. درواقع رژیم بعث قصد داشت با این شیوه دیگر پسران وی را به دام بیندازد که مؤفق نشد.

ام علاء در طول زندگی متحمل رنج‌­ها و سختی‌­های زیادی شد. ولی هیچ‌­گاه خم به ابرو نیاورد و همچنان در آرزوی سرنگونی رژیم بعث به سر می‌برد. ام علاء زنی به شدت صبور، مؤمن، با اخلاق و متواضع بود که در طول زندگیش همیشه به اقوام رسیدگی و از آنها دلجویی می­‌کرد. در بین خویشاوندان برای هر کس مشکلی پیش می­‌آمد او اولین نفر بود که برای حل مشکلش قدم برمی­داشت.

او ده سال آخر زندگیش را در حالی که دست و پای چپش در دوران اسارت از کار افتاده بود و هیچ خبری از سرنوشت همسرش ابو علاء نداشت، به ایران هجرت کرد. در ایران ساکن قم شد و تمام کار‌های شخصی­‌اش را با توجه به شرایط جسمانی که داشت خودش انجام می‌­داد.

همیشه در طول عمرش فرزندانش را به پشتیبانی از حضرت امام خمینی (ره) و پیروی از ایشان توصیه می‌­کرد. به آن­ها می‌­گفت: اگر همه­ی شما هم فدای اسلام شوید ناراحت نمی­‌شوم؛ بلکه افتخار می­‌کنم و بدانید خون فرزندان من رنگین‌­تر از خون فرزندان اباعبدالله نیست.

در بخشی از کتاب «اُمّ علاء» آمده است: نشست روبه‌روی مامه و هر دو با هم گریه می‌کردند و روضه می‌خواندند. پدر با گریه گفت: «علویه! حالا مثل ام‌البنین چهار پسر فدا کردی.»

شاید می‌خواست با این کلمات، دل مادر داغ‌دیده‌ام را آرام کند.

مامه دستی به صورتش کشید و میان هق‌هق گریه‌هایش گفت: «من کجا، ام‌البنین کجا ابوعلاء؟ ام‌البنین تمام فرزندانش را تقدیم کرد؛ اما من هنوز چند پسر دیگر هم دارم.»

انتشارات شهید کاظمی در نظر دارد با امضای نویسنده و نگین دُرّ نجف، چاپ اول این کتاب را به مخاطبان ارائه دهد.

این کتاب در ۲۵۵ صفحه در قطع رقعی، با شمارگان هزار نسخه و با قیمت ۱۸۰ هزار تومان توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار نشر شده است.

علاقه‌مندان برای مشاهده و تهیه این کتاب می‌توانند با ورود به سامانه من و کتاب manvaketab.com و همچنین از طریق ارسال نام عدد ۲۲ به سامانه پیام کوتاه ۳۰۰۰۱۴۱۴۴۱ کتاب را تهیه نمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رمان «تو خواب میکائیل هستی» رونمایی می‌شود
  • رمان «تو خواب میکاییل هستی» رونمایی می‌شود
  • «اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز، سردار ایاف در مشهد برگزار شد
  • رئیس مجلس عروج سردار سید مجید ایافت را تسلیت گفت
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز؛ سردار ایاف در مشهد برگزار شد
  • ببینید | ویدیوی جالب آقای خواننده در کنار یک زن؛ رونمایی از عشق زندگی‌اش!
  • وقتی «علی خاوری» ابراهیم هادی زمانه شد
  • اجتماع بزرگ صادقیون در مشهد برگزار شد