Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین رونمایی از سریال «صبح آخرین روز» روایتگر زندگی دانشمند هسته‌ای شهید مجید شهریاری، با حضور خانواده این شهید والامقام برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور استان های سازمان صداوسیما، در آستانه پخش «سریال صبح آخرین روز» از شبکه دو سیما و شبکه شما، آیین رونمایی از این سریال با حضور سید عباس فاطمی رئیس مرکز سیمای استان‌ها، دکتر بهجت قاسمی عضو هیات علمی دانشکده هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی و همسر شهید شهریاری، حسین تبریزی کارگردان و مصطفی علمی‌فرد تهیه کننده این سریال و برخی از بازیگران مجموعه  و در ارتباط ویدیو کنفرانسی با صداوسیمای مرکز زنجان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای مراسم سید عباس فاطمی رئیس مرکز سیمای استان‌ها در سخنانی عنوان کرد: این سریال کاری بسیار سنگین در شرایط سخت بود، گروه سازنده یک سال به صورت پیوسته در شرایط دشوار ناشی از محدودیت‌های کرونا کار کردند و تمام تلاش تیم تولید این بود که عوامل و بازیگران گرفتار بیماری نشوند.
وی افزود: پرداختن به زندگی شخصیت‌ها و شهدای معاصر یکی از سخت‌ترین کارها در صداوسیماست زیرا نمی‌توانیم همه فعالیت‌های این چهره‌های ماندگار را به تصویر بکشیم.

رئیس مرکز سیمای استان ها ادامه داد: اقتدار و پایداری امروز ایران اسلامی به دلیل تلاش شهید شهریاری و همکاران ایشان مانند شهید علیمحمدی و شهید احمدی روشن بوده است. بسیاری از کارهایی که ما در رسانه و امور نمایشی تولید می‌کنیم پرداختن به داستان‌هایی است که از قوه تخیل می‌آید اما داستان زندگی شهدا واقعی است و به همین خاطر از مدیرکل سخت‌کوش مرکز زنجان و همه همکارانی که در این استان کمک کردند و نیز سازمان انرژی اتمی و وزیر دفاع تشکر می‌کنم.


در ادامه سیدمحسن لطیفی مدیرکل صداوسیمای زنجان که به صورت ویدیوکنفرانس در جلسه حاضر بود، در سخنانی عنوان کرد: «صبح آخرین روز» در ۲۱۸ روز کاری تولید شده است؛ این سریال ۱۵ شهریور ۹۹ در زنجان کلید زده شد و امروز ۲۰ اردیبهشت ماه از آن رونمایی می‌شود.
وی ادامه داد: سریال در ۴۵۰ لوکیشن تصویربرداری شده و ۴۰۰ بازیگر اصلی و فرعی در آن حضور داشتند همچنین بیش از ۱۰۰ نفر گروه تولید این کار را تشکیل می‌دادند.
لطیفی با بیان اینکه ۱۲۳۳ سکانس در شرایط سخت کرونایی ضبط شد و بدون وقفه به پایان رسید، گفت: امروز شاهد رونمایی از این اثر ارزشمند هستیم و امیدوارم بتوانیم گوشه‌ای از وظایف خود را نسبت به شهید شهریاری ادا کرده باشیم.

دکتر بهجت قاسمی عضو هیات علمی دانشکده هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی و همسر شهید دکتر مجید شهریاری نیز در سخنانی اظهار کرد: بابت همتی که معاونت امور استان‌ها و صدا و سیمای زنجان داشتند تا این پروژه به سرانجام برسداز همه آنها تشکر می‌کنم.
وی افزود: به یقین فضای فرهنگی کشور با ساخت آثاری درباره تاریخ ملت ایران توسعه می‌یابد و هیچ اثر هنری مانند فیلم و سریال به خاطر مخاطب بیشتر، قادر به تاثیرگذاری در چنین سطحی نیست.
همسر شهید شهریاری ادامه داد: باید به فال نیک بگیریم که تهیه‌کننده این سریال که خود اهل زنجان و از یک خانواده شهید است، ساخت این سریال را به عهده گرفت، همچنین از کارگردان مجموعه، صداوسیما، سازمان انرژی اتمی به ویژه دکتر صالحی رئیس این سازمان و امیر حاتمی وزیر دفاع تشکر می کنم؛ تشکر ویژه‌ای هم از دانشگاه شهید بهشتی و مدیریت این دانشگاه برای همکاری در پروژه دارم.
وی تاکید کرد: زندگی من و شهید شهریاری آمیخته‌ای از کلماتی مانند علم و معرفت و ادب و ایمان و تواضع و گسترده‌ای از عشق بود و خوشحالم در زندگی کسی بود که با شهادت و به شیرینی از جمع ما رفت هر چند نبود او برایم بسیار سخت است.


سیپده خداوردی بازیگر نقش همسر شهید شهریاری هم در این نشست گفت: مطمئنم شهید شهریاری اینجا حضور دارند زیرا در کل مدت فیلمبرداری حضور و حمایت‌های او را حس می‌کردیم.
وی ادامه داد: خوشحالم که امروز توفیق دیدار با همسر شهید شهریاری را دارم و همچنین از تهیه‌کننده و کارگردان مجموعه هم کمال تشکر را دارم چراکه با درایت، حمایت و نگاه مهربان حسین تبریزی و مصطفی علمی فرد تلاش کردم بخشی از گذشت و ایمان و عشق همسر شهید را به نمایش بگذارم و همچنین تلاش خود را کردیم که لحظات مختلف زندگی این شهید بزرگوار برای مخاطب باورپذیر باشد.


مصطفی علمی فرد تهیه کننده سریال «صبح آخرین روز» هم در این مراسم طی سخنانی ابراز کرد: آن چیزی که به عنوان یک فرزند کوچک استان زنجان در خودم دیدم این است که از همراهی مادرانه همسر و مادر شهید شهریاری بسیار تشکر کنم، زیرا اگر حمایت‌ها و گرفتن دست تیم نویسندگی و تولید این کار توسط ایشان نبود، ایده اولیه به فعلیت نمی‌رسید؛ بارها خدمت خانواده شهید رسیدیم و از لحظه لحظه اتفاقات در زندگی شهید شهریاری پرسیدیم و متوجه شدیم چه زندگی جذاب و دراماتیکی برای خلق اثر وجود دارد.
تهیه کننده این مجموعه عنوان کرد: همسر شهید شهریاری به من می گفت اگر با پخش سریال حتی یک یا دو جوان ترغیب بشوند که در زمینه انرژی هسته‌ای فعالیت کنند سریال پیام خود را رسانده است.  
حسین تبریزی کارگردان «صبح آخرین روز» هم با اشاره به اینکه خوشحال است توفیق ساخت این سریال داشته، گفت: من یک تنه این کار را انجام ندادم، نزدیک به ۶۰ نفر از عوامل گروه دیده نمی‌شوند اما زحمت اصلی را کشیده اند.


مادر شهید مجید شهریاری نیز در این مراسم و در ارتباط ویدئوکنفرانسی عنوان کرد: از صداوسیما از بنیاد شهید استان زنجان و همه دوستان تشکر می‌کنم؛ امیدوارم این سریال بسیار روی جوانان اثر بگذارد.

در پایان بخش‌هایی از سریال پخش و سپس از پوستر «صبح آخرین روز» توسط همسر شهید شهریاری رونمایی شد؛ این سریال به زودی از شبکه دو شبکه شما پخش خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سریال شهید شهریاری همسر شهید شهریاری صبح آخرین روز تشکر می کنم تهیه کننده استان ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۴۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود

معاون رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: برگزاری کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای بدون حمایت ریاست و همکاران سازمان مقدور نبود و ایده این کنفرانس توسط رئیس سازمان انرژی اتمی و در چارچوب سیاست‌های سازمان با عنوان درهای باز و نوآوری باز عنوان شد و به خوبی هم محقق شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جواد کریمی ثابت معاون رئیس سازمان انرژی اتمی و رئیس انجمن هسته‌ای ایران بعدازظهر امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در مراسم افتتاحیه نخستین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان که با حضور برخی مقامات داخلی و خارجی برگزار شد، اظهار کرد: دنیای امروز با چالش‌های بسیار بزرگی روبه رو است و شاید هیچ زمانی مثل امروز دچار چالش خودساخته نبوده است.

وی گفت: چالش‌هایی مثل محیط زیست، تغییرات اقلیمی و بحث اسیدی شدن آب اقیانوس‌ها و دیگر ابر چالش‌ها و موضوعاتی مل امنیت انرژی و امنیت تأمین غذا، آب و موضوعاتی که مستقیماً به حیات بشری ربط دارد، چالش‌هایی است که الان در سطح جهان رو به رو هستند.

کریمی ثابت افزود: اندیشمندان معتقدند پاسخ به چالش‌ها یک پاسخ جهانی است. چالش‌های جهانی پاسخ‌های جهانی نیاز دارد و کنفرانس‌ها و نشست‌های بین‌المللی بستری مناسب برای طرح چنین موضوعات و یافتن راه حل‌هایی برای این موضوعات است. بدون شک فناوری هسته‌ای یکی از فناوری‌های کاملاً اثبات شده است که می‌تواند خیلی خوب و دقیق به برخی از این چالش‌ها پاسخ بدهد.

معاون سازمان انرژی اتمی ادامه داد: اگر خلاصه بیانیه این نشست را بگویم تا ۲۰۵۰ تولید برق هسته‌ای را سه برابر خواهد شد؛ یعنی در بیست و پنج سال آینده و این موضوع نویدبخش است که دنیا از مزایا و شرایط بهتری می‌تواند با استفاده از این فناوری مواجه شود.

کریمی ثابت گفت: انجمن هسته‌ای ایران در چارچوب دکترین جمهوری اسلامی ایران که می‌گوید فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای برای همه، سلاح هسته‌ای برای هیچکس و با شعار فناوری هسته‌ای برای توسعه پایدار، این همایش و کنفرانس را برنامه‌ریزی و در حال اجرایی کردن آن است.

وی افزود: همه اذعان دارند که رشد و توسعه نیازمند نگاه به نیازهای نسل آینده است. می‌دانیم که بیش از نیمی از اهداف ۱۷ گانه توسعه پایدار فناوری هسته‌ای می‌تواند آنها را تسهیل کند و دسترسی را امکان پذیر کند.

معاون سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: در همین راستا کشور ما تولید ۲۰ هزار مگاوات برق را در دستور کار دارد و برگزاری این برنامه‌ها و کنفرانس‌ها در همین راستا است. نگاه مسئولان ایران به مسائل محیط زیست و رشد اقتصادی کشور همه باعث شده که تمرکز روی فناوری هسته‌ای و ۲۰ هزار مگاوات جدی باشد.

کریمی ثابت بیان کرد: این کنفرانس در ۱۶ پنل و ۱۳ محور کارش را آغاز کرده و واقعیت این است که با ارائه مقالات و مطالبی که عرضه می‌شود می‌توانیم این نکته را اذعان کنیم که فناوری هسته‌ای در کشور ما به یک بلوغ رسیده است.

وی افزود: برگزاری این کنفرانس بدون حمایت ریاست محترم سازمان و همکاران سازمان مقدور نبود و ایده این کنفرانس توسط آقای اسلامی و در چارچوب سیاست‌های سازمان با عنوان درهای باز و نوآوری باز عنوان شد و به خوبی هم محقق شد.

معاون رئیس سازمان انرژی اتمی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم همه همکارانم که در این کنفرانس شرکت کردند بتوانند فضای مناسبی را داشته باشند که تبادل نظر کنند. از آخرین دستاوردهایی که در صنعت هسته‌ای در حال انجام است آگاه و اقشار مختلف در صنعت و دانشگاه‌ها از آن بهره‌مند شوند.

منبع: ایرنا

کد خبر 751149

دیگر خبرها

  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • رافائل گروسی وارد تهران شد
  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد
  • عیادت از جورج شکور؛ خالقِ سه گانهِ حماسه های ماندگار …
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • رایزنی نماینده ایران با اولیانوف در وین
  • رقص خون در گلوی پاییز؛ روایتی متفاوت از همسر شهید جاویدالاثر «رسول هوشیاری»